maandag 2 november 2009

Een maand voorbij

Het is vandaag een maand geleden dat er op 2 oktober 2009 brand uitbrak op Nijverheidslaan 3, Weesp. Het pand waar Trekwerk en BEO gevestigd waren en waar Allart Okx en Joep Vermeulen hun bedrijven hadden stond in lichterlaaie. Het pand is bijna geheel verwoest.

Op 30 oktober 2009 staan de stenen van de benedenverdieping van nr 3 hier en daar nog, daarom heen staat een groot hek. Er wordt op nr 3 niet meer gewerkt en gelachen. Af en toe gaat er nog iemand kijken, of op zoek naar iets wat nog ergens ligt. Een beer gekocht voor Kika, een houten vrachtauto van Bos vrachtwagenverhuur en papieren die niet zijn opgegaan in de vuurzee. Een handleiding, een factuur, een krabbel, noem het maar. De papieren zijn gebobbeld, hebben een rare kleur en ruiken naar brand. Hier en daar liggen ze op nu op een bureau te drogen in het nieuwe pand op Nijverheidslaan nr 14.

In vier uur kan je wereld instorten. In vier weken is er een nieuwe ontstaan. Zo gaat dat bij brand. Trekwerk en Beo werken vanuit nr 14, ook Allart en Joep zijn verhuisd. Zij hebben hun spullen grotendeels kunnen redden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten