zondag 15 november 2009

Trekwerk 10 jaar

Op 11 november 2009 was het 10 jaar geleden dat Reind Brackman Trekwerk B.V. heeft opgericht. Na dagen, weken lang intensief en constructief overleg te hebben gehad met Ab Frakking over de naam van het nieuwe bedrijf heeft Reind Trekwerk B.V. in de theaterwereld gezet. Hij kan zich niet meer herinneren op welke doordeweekse dag het is geweest en wat voor weer het toen was, maar hij is nog steeds trots op zijn Trekwerk.

Na 10 jaar kan er worden teruggekeken op een prachtige tijd voor vernieuwingen, groei en mooie dingen. Om je heen kijkend bij Trekwerk zie je nu niet meer de karakteristieken van het pand op Nijverheidslaan 3. Je ziet twee oude auto’s, met hier een daar een lekke band, maar meer dan dat veel mensen die heel hard aan het werk zijn om Trekwerk ‘back on Trek’ te krijgen en dat gaat heel goed. Tussen de drukte door is er op 11 november 2009 op het jubileum geproost. Voor een karakteristiek en authentiek bedrijf als Trekwerk B.V. is het pand op nr 3 een groot gemis, maar zoals is gebleken niet onoverkomelijk.

Wij willen graag ons 10-jarig bestaan en de nieuwe start na de brand met een ieder vieren en zullen dat doen in het begin van 2010, daarvan houden wij u natuurlijk op de hoogte.

Nijverheidslaan 14

Nijverheidslaan voelt niet als oud, maar wel als een vertrouwde plek. Behalve de mechanische productie maken de mannen van de productie weer bijna alles in de oude garage-werkplaats. Mocht u nieuwsgierig zijn naar ons nieuwe kantoor, dan bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen.

JTSE beurs

Op 24 en 25 november is Trekwerk te vinden op de JTSE in Parijs. Het beursmateriaal voor een prachtige stand is helaas verloren gegaan tijdens de brand. Maar wij zijn vertegenwoordigd. Wij nemen mee mee: twee banners, een prachtige TNM en natuurlijk het altijd even goed humeur van de Trekwerkers op de stand. Wie weet zien we elkaar daar.

Telefoonlijnen

Na de brand is de telefonische bereikbaarheid zeer snel gerealiseerd. De telefooncentrale waarvan Trekwerk en BEO gebruik maken is anders dan voorheen. Het kan voorkomen dat iemand belt en een ingesprektoon krijgt omdat het maximaal aantal lijnen dan bezet is. Excuses hiervoor. Gaarne op een later moment proberen terug te bellen.

Het oude BEO-telefoonnummer is op dit moment niet bereikbaar. Een ieder kan bellen op 0294-461090 of 0294-238630. De storingstelefoon is bereikbaar. Het telefoonnummer is 06-53412558

Geen opmerkingen:

Een reactie posten