maandag 11 januari 2010

Nieuw pand!

Eindelijk was het zover….. Op vrijdag 18 december konden de medewerkers van Trekwerk en BEO het nieuwe bedrijfspand bezichtigen. Met een feestelijke jaarafsluiting werd de aankomende verhuizing gevierd.
Na de brand op 3 oktober in het pand op Nijverheidslaan 3, is op 5 oktober tijdelijke huisvesting gevonden op Nijverheidslaan 14, in de oude Renaultgarage van Hans Mafait. Er is begin oktober ook een start gemaakt met het zoeken naar nieuwe huisvesting. Deze is nu gevonden op de Pampuslaan 212 in Weesp.

Het nieuwe pand beschikt over ongeveer 5.000 m2 aan bedrijfs- en kantoorruimte en biedt uitgebreide mogelijkheden voor de toekomst. Alle medewerkers van Trekwerk en BEO kijken uit naar de verhuizing naar Industrieterrein Noord, om vol goede moed en ideeën de bedrijfsactiviteiten op alle vlakken verder te kunnen voortzetten. De directie verwacht het pand in de loop van januari 2010 te betrekken. Medio 2010 wordt het pand op gepaste wijze officieel geopend.
De onthulling van het nieuwe pand is feestelijk gevierd met al het personeel. De feestcommissie heeft enorm zijn best gedaan om er een geslaagde avond van te maken. Een van de bedrijfshallen werd omgetoverd tot een waar restaurant met loungegedeelte. Na een uitgebreide borrel werd een kort woord gericht tot de medewerkers, allen gezeten op enorme loungekussen. Ab Frakking bedankte een ieder voor de geweldige inzet van het afgelopen jaar. De eindejaarscadeaus die werden uitgereikt hadden een symbolisch karakter waarbij het loungekussen, de POEFPOEF, staat voor een moment van rust en bezinning en de mecanodoos voor het bouwen en vooral het SAMEN bouwen om iets groter te maken. Han Stakebrand stak zijn bewondering voor de inzet van het personeel ook niet onder stoelen of banken en gaf aan enorm trots te zijn op hoe er nu gewerkt wordt in Heeze. Reind Brackman gaf aan zich met name te richten op de toekomst. Voor het komende jaar zal verder vorm worden gegeven aan de ontwikkelingen die in 2009 in gang zijn gezet. De overname van Stakebrand afgelopen jaar heeft geleid tot synergie. De samenwerking tussen het staalbedrijf uit Heeze en Trekwerk betaalt zich uit. Daarnaast wordt het nieuwe servicebedrijf CueSupport een belangrijke pijler binnen de organisatie. CueSupport gaat zich richten op inspectie en onderhoud en het leveren van service en support. 2010 zal in het teken staan van een verdere uitbreiding van activiteiten buiten Nederland. Verwacht wordt dat het komende jaar sprake zal zijn van een Internationale doorbraak. De avond werd afgesloten met een oer-Hollands buffet bestaande uit stamppotten en jachtschotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten